Betingelser

Salgsbetingelser

Alle priser er opgivet ekskl. moms og ab lager.

Vær opmærksom på, at fragt beregnes og tillægges ved levering med mindre andet er angivet. Alle ordrer kan blive delleveret med mindre andet er blevet oplyst ved ordreafgivelse eller inden levering er sket. Kan en restordre ikke sendes som én bilpakke, vil der blive pålagt fragt på restordren.

Gennemsyn og overslag af en reparationsopgave koster et minimumsgebyr på 300 kr. (luftpuder 500 kr.).

Betalingsbetingelser

Forud eller efter aftale.

Har vi modtaget din bestilling, forbeholder vi os ret til at gennemføre leveringen af de bestilte varer og efterfølgende at kræve betaling herfor. Vi anbefaler derfor, at vi omgående kontaktes pr. telefon, såfremt der skal ske ændringer til bestillingen.

Leveringsbetingelser

Levering sker typisk Ab lager, hvilket betyder, at fragten først beregnes, når ordren er pakket. Skal du bruge fragtprisen inden ordren afgives, anmoder vi om en forespørgsel på info@presenco.dk, således vi har mulighed for at anslå antal kolli, vægt og volumen på den samlede forsendelse.

Minimum forsendelsesomkostning er 160 kr. inkl. fragt, emballering og ekspedition.

Vær opmærksom på, at varerne kun leveres til nærmeste udvendige dør. Truck, læsserampe eller hjælp fra modtager kan være påkrævet ved større gods og er ikke inkl. i vores fragtpriser.

Leveringstider

Bemærk at leveringstiden kan variere afhængig af den bestilte vare, det bestilte kvantum samt eventuelt farvevalg.

Vi efterstræber altid at orientere om leveringstiden, hvis der ikke leveres inden for 1-2 uger eller en leverance bliver forsinket, men vi kan desværre blive svigtet af en underleverandør eller fragtmand. Vær opmærksom på, at varerne kun leveres til nærmeste udvendige dør.

 

Service

Vi forsøger altid at yde den bedst mulige service til alle vores kunder og modtager gerne både positiv og negativ kritik. Har du forslag til vores service eller produktprogram hører vi gerne fra dig.

 

Mangler, reklamationer og skader

Manglende kolli eller fragtskader kræver forbehold på fragtbrevet for at opnå reklamationsretten. Er det på forhånd aftalt, at varen “må stilles” er Presenco uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.

Vi følger købelovens bestemmelser, dvs. at vi yder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl. Der ydes ingen garanti på sliddele, såsom strømforsyning, lejer og belægninger, da anvendelsen, opbevaringen og mængden af den tid produktet er i brug er afgørende for levetiden.

Bemærk: Ved bestilling af specialvarer, som produceres på bestilling, bortfalder fortrydelsesretten. Der er dog fortsat reklamationsret på dine varer jf. Købelovens bestemmelser herom.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle pris-, farve- og konstruktionsændringer.

Bliv ringet op