+45 70 30 01 99 info@presenco.dk

Kraftig presenning

Kraftig presenning

Hvad er fordele ved en kraftig presenning?

Der er mange fordele, når du vælger en kraftig presenning.

For det første får du et produkt med lang levetid. Presenningen kan holde 10-20 år eller mere. Alt afhænger af hvilket formål, hvordan produktet bliver brugt og hvordan du vedligeholder det.

For det andet larmer en kraftig presenning ikke i blæsevejr, som en PE/Polyethylen 65-150g/m2 fra byggemarked gør. Letvægtspresenninger er så lette at det lyder som en kraftig plasticpose, der blafrer i vinden.

For det tredje har en kraftig presenning højere rivstyrke/trækstyrke, hvilket gør den bedre i ekstreme vejrforhold. Presenningen kan tåle ned til minus 40 grader og op til +70 grader.

En anden fordel med en kraftig presenning er vaskbarhed. Kraftig presenning er typisk brugt til overdæknings eller afdæknings formål. Den bliver hurtig beskidt og mudret, da den bliver udsat for det udendørs element. Men den er nem at rengøre. Man skal bare vaske snavset af med vand og en børste evt. bruge lidt autoshampoo.

En kraftig presenning har som regel højere UV stabilitet end letvægtspresenning.
Sollys har en negativ effekt på holdbarheden af plast. UV bestråling i sollys vil nedbryde kemiske bindinger i presenningen, derved forkortes holdbarheden af plast. Processen resulterer i revner, afsmitning, falmede farver og tab af mekaniske egenskaber såsom brudstyrke, strækstyrke og rivstyrke. Takket være UV stabilisator, som er tilsat i både væv og belægning under produktionsprocessen, vil de bremse nedbrydningsproces. Desuden sikrer høj lysægthed at farver blegner langsomt.

Kan man få presenningsdugen i forskellige tykkelser eller bruger vi samme tykkelse?

Presenco opgiver ikke en presenning i tykkelse, men i g/m2. Vores presenning ligger typisk fra 600-680g/m2, som er egnet til de fleste formål. Vi anbefaler også presenninger, der er 900g/m2 eller endnu tungere, hvis de skal bruges hvor der er behov for det.

Ulempen ved en tyk presenning kan være den samlede vægt på presenningen eks. en presenning i 600g/m2 på 10x4m vejer ca. 24-28 kg, og i 900g/m2 vejer 36 kg og skal man have den op på et tag, skal der måske en kran til at løfte den, da det er død vægt.

Vi fremstiller mange former for presenninger på mål. Da vi har et bredt udvalg af presenningsdug i forskellige farver og kvaliteter, spørger vi altid ind til, hvad presenning skal bruges til. Derved rådgiver vi vores kunder om materialevalget.

Hvornår bør man bruge en kraftig presenning?

Som udgangspunkt bør man altid bruge en kraftig presenning til udendørs brug. Så bliver ringe i kanten ikke så let revet ud. Desuden bliver den liggende og blafrer ikke ved blæst, for det vil flå presenningen i stykker meget hurtigt.

Alle vores produkter fremstilles i top kvalitet.

Vi bruger presenning til mange formål, bland andet til overdækning af tag, til overdækning af brændestak, til overdækning af havemøbler, grill, vildmarksbad, vinterpresenning til båd, flexforbindelse, rør, hætter til gitterboks, forhæng imellem produktions haller, til telte, til trailere, til hoppepuder og hoppeborge, til containere, terrasseafdækning, til altanafdækning, sparkeplade til fodboldmålet, betræk til skum-legeredskaber, betræk til skummåtter/arbejdsmåtte, oppustelige produkter, studentervogne, prærievogne, cykeltrailer, beskyttelsessvøb/hætte, svøb til transport af dyr, m.m.

 

 

Har du spørgsmål eller ønsker at kontakte vores salgsafdeling?

(+45) 70 300 199 info@presenco.dk

Bliv ringet op