Kraftig presenning

Kraftig presenning

Hvad er fordelene ved en kraftig presenning?

Der er mange fordele, du kan se frem til, når du vælger en kraftig presenning fra Presenco.

For det første får du et produkt med lang levetid. Presenningen kan holde i 10-20 år eller mere. Det afhænger i høj grad af, hvad produktet bruges til, hvordan produktet bliver brugt og hvordan du vedligeholder det.

For det andet larmer en kraftig presenning ikke i blæsevejr, som en PE/Polyethylen 65-150g/m2 fra byggemarked gør. Letvægtspresenninger er så lette at det kun lyder som en kraftig plastikpose, der blafrer i vinden.

For det tredje har en kraftig presenning højere rivstyrke/trækstyrke, hvilket gør den bedre i ekstreme vejrforhold. Presenningen kan tåle ned til minus 40 grader og op til +70 grader. Du skal altså ikke bekymre dig i tilfælde af dårligt vejr og regn.

For det fjerde er en kraftig presenning vaskbarhed. Den bruges typisk til overdæknings- eller afdækningsformål udendørs, hvilket betyder, at den hurtigt bliver beskidt og mudret. Den er dog nem at rengøre for snavs med vand og en børste – og evt. lidt autoshampoo.

Sidst men ikke mindst har en kraftig presenning som regel en højere UV stabilitet end letvægtspresenninger. Sollys har en negativ effekt på holdbarheden af plast. UV bestråling i sollys vil nedbryde kemiske bindinger i presenningen, derved forkortes holdbarheden af plast. Processen resulterer i revner, afsmitning, falmede farver og tab af mekaniske egenskaber såsom brudstyrke, strækstyrke og rivstyrke. Takket være UV stabilisator, som er tilsat i både væv og belægning under produktionsprocessen, vil de bremse nedbrydningsproces. Desuden sikrer høj lysægthed at farver blegner langsomt.

Kan man få presenningsdugen i forskellige tykkelser?

Hos Presenco opgiver vi ikke en presenning i tykkelse, men i g/m2. Vores presenninger ligger typisk fra 600-680g/m2, som er egnet til de fleste formål. Vi anbefaler også presenninger, der er 900g/m2 eller endnu tungere, hvis de skal bruges i et miljø, hvor der er behov for en ekstra tyk presenning.

Ulempen ved en tyk presenning kan være den samlede vægt på presenningen. En presenning på f.eks. 600g/m2 på 10x4m vejer ca. 24-28 kg, og i 900g/m2 vejer den 36 kg. Det betyder, at hvis man skal have den op på et tag, skal der måske en kran til at løfte den, da det er død vægt.

Kan man få en kraftig presenning efter mål?

Hos Presenco fremstiller vi mange former for presenning efter mål. Vi har et bredt udvalg af presenningsdug i forskellige farver og kvaliteter, bl.a. gennemsigtig presenning, så vi kan sy en kraftig presenning på specialmål, så den passer til dine ønsker og behov.

Vi rådgiver altid gerne om alt fra materialevalg til udskæringer, kanaler, forstærkede hjørner og meget mere. Vi skal faktisk kun bruge en håndskitse fra dig samt formålet, presenningen skal bruges til – og vi kan så skræddersy en kraftig presenning efter mål, der passer perfekt til det, du skal bruge den til.

Hvornår bør man bruge en kraftig presenning?

Som udgangspunkt bør man altid bruge en kraftig presenning til udendørs brug, f.eks. i forbindelse med udendørs byggeprojekter til afdækning af byggematerialer og værktøj eller blot til afdækning af haveudstyr, havemøbler og lignende. Det sikrer nemlig at ringe i kanten ikke bliver revet ud så let. En kraftig presenning har også den fordel, at den bliver liggende og ikke blafrer ved blæst. Det gør at presenningen holder en del længere end tilsvarende presenninger.

Vores presenninger kan bruges til en lang række formål, bl.a. overdækning af tag samt afdækning af brændestak, havemøbler, grill og vildmarksbad, som vinterpresenning til båd, motorcykel og bil, til flexforbindelse og rør, som hætter til gitterbokse, som forhæng imellem produktionshaller, til telte, trailere, hoppepuder, hoppeborge og containere, som terrasseafdækning og altanafdækning, som sparkeplade til fodboldmålet, som betræk til skum-legeredskaber, skummåtter/arbejdsmåtter, til oppustelige produkter, studentervogne, prærievogne, cykeltrailere, som beskyttelsessvøb/hætte og svøb til transport af dyr m.m. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Alle vores produkter fremstilles i en høj kvalitet og holder år efter år.

Har du spørgsmål eller ønsker at kontakte vores salgsafdeling?

(+45) 70 300 199 info@presenco.dk

Bliv ringet op